Parket Onderhoud

In het verleden heeft u de keuze gemaakt voor een houten vloer in uw woonhuis of bedrijfsruimte. Door het verstrijken van de jaren zult u echter steeds meer vlekken, slijtplekken of beschadigingen op het hout tegenkomen. Dan is het zaak om deze zo snel mogelijk te verwijderen. Kleine vlekken of spoortjes van sportschoenen kunt u eenvoudig zelf van uw houten vloer verwijderen. Daarentegen is het vaak een stuk lastiger om grotere vlekken weg te halen die er al wat langer zitten. Gelukkig zijn er ook in uw regio diverse parket specialisten. Ze gaan graag voor u aan de slag om uw houten vloer geheel te verfrissen. Parket onderhoud door een expert in houten vloer is een perfecte manier om uw bestaande parket weer helemaal te laten stralen. Vraag gelijk een offerte aan!

Parket Onderhoud

Wanneer tijd voor parket onderhoud

Parket onderhoud is een stuk minder invasief dan een volledige parket renovatie. Goed onderhoud door uw plaatselijke parket specialist maakt korte metten met hardnekkige strepen en vlekken op uw houten vloer. Zeker wanneer u uw parket zelf niet meer schoon krijgt, is het aan te raden om een vakman in te schakelen. Hij heeft de beschikking over de meest hoogwaardige schoonmaakmiddelen, zodat hij een ultiem schoon resultaat kan bereiken. Bovendien scheelt het u een hoop poetsen, boenen en natuurlijk zorgen. Uw parket professioneel reinigen is dan ook de ideale keuze voor een houten vloer die wel sterk vervuild, maar niet beschadigd is. Wilt u weten wat een dergelijke schoonmaakbeurt voor uw parketvloer gaat kosten? Vraag dan direct een offerte aan.

Parket Onderhoud
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

WiJ RIJDEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ons team van gecertificeerde parketteurs en deskundig adviseurs werken in heel Nederland. Zo is er altijd iemand actief bij u in de buurt!

Project:
Amsterdam – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Rotterdam– 120 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Groningen – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Maastricht – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket onderhoud voor een lange levensduur van uw vloer

Door parket onderhoud te laten plegen in uw bedrijf of woning, kunt u er voor zorgen dat het hout een heel stuk langer meegaat. Door tijdig het aanwezige vuil van de houten vloer te laten verwijderen, kan het zich niet vastzetten of nestelen in de vloer. Op deze manier krijgt het vuil, vocht of vet niet de kans om uw houten vloer te beschadigen. Na de grondige reiniging en vervolgens het opnieuw afwerken is uw parket weer uitermate goed beschermd tegen nieuwe aanvallen van vlekveroorzakers. Wacht daarom zeker niet te lang, maar schakel op korte termijn een specialist in voor het onderhoud aan uw houten vloer. Deze bescheiden ingreep zorgt niet alleen voor een smetteloze parketvloer, maar kan u op de lange termijn ook heel wat geld besparen!

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Renovatie: Voor als uw parketvloer grondig onderhoud nodig heeft

Uiteindelijk is het niet in alle gevallen mogelijk om te volstaan met een professionele reinigingsbeurt. Indien uw houten vloer naast vervuild ook beschadigd is, is het raadzaam om uw parket geheel te renoveren. Dit kan al in één tot twee dagen. Bij een dergelijke parket renovatie gaan onze parketteurs gaan het werk om het houten oppervlak in zijn totaliteit op te schuren. Dit gebeurt gefaseerd, van grof naar fijn, zodat de onvolkomenheden zorgvuldig en volledig van het hout worden verwijderd. Dankzij de methode stofvrij parket schuren kan de vakman uw vloer sneller en vooral ook een heel stuk schoner schuren. Voor u biedt dit een groot voordeel: u hoeft namelijk niet direct de hele kamer te poetsen. Daarnaast voorkomt stofvrij schuren irritaties aan de luchtwegen.

Parket schuren wanneer parket onderhoud niet meer mogelijk is

Wilt u uw parket laten schuren of is het tijd voor grondig parket onderhoud bij u op locatie? Maak dan zeker gebruik van onze diensten. Hiervoor vult u in slechts een minuutje tijd uw gegevens in (naam, plaats, contactgegevens en de details over uw vloer) en start u vervolgens direct met het aanvragen van een offerte voor het parket schuren door 1 van onze specialisten. U ontvangt daarna binnen een dag een gespecificeerde offerte in de mail. U kunt ook vrijblijvend een vloerinspectie inplannen voor het parket onderhoud bij u thuis of op het werk. Bovendien zijn alle bij onze parketteurs voorzien van jarenlange ervaring waardoor wij het parket op professionele en vakkundige wijze kunnen onderhouden.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button