Parket Renovatie

Ziet u de laatste tijd steeds meer beschadigingen of verkleuringen op uw houten vloer ontstaan? Dan is het hoog tijd voor een parket renovatie door een houten vloeren specialist bij u uit de buurt. Met onze uitstekende kennis van zaken, ervaring en de beste materialen gaan wij aan de slag met het herstel van uw parket. Dit gebeurt overigens op een zeer schone en snelle manier, zonder dat u concessies hoeft te doen op het gebied van kwaliteit. Als u kiest voor parket renovatie bij u thuis of op de zaak, is het van groot belang om een ervaren parketteur in te schakelen. Weet u niet zo goed waar u die kunt vinden? Vraag dan direct heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor het vakkundig renoveren van uw parketvloer. Wij zijn beoordeeld met een 9.8 door onze klanten en voorzien ook u van een vakkundig advies!

Parket Renovatie

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u direct een prijs voor de parket renovatie bij u thuis of op het werk? Vul dan vandaag nog uw gegevens in op onze site! Geef uw naam en plaats op, omschrijf hoe groot de te schuren oppervlakte is en laat ons weten waar we u kunnen bereiken. Hierna ontvangt u binnen een dag uw vrijblijvende en gespecificeerde offerte voor uw parket renovatie. Binnen de kortste keren ziet uw houten vloer er weer helemaal als nieuw uit, dankzij het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer met olie, lak of hardwax. MP Schuurtechniek is u graag van dienst. 

Parket Renovatie
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

WiJ RIJDEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ons team van gecertificeerde parketteurs en deskundig adviseurs werken in heel Nederland. Zo is er altijd iemand actief bij u in de buurt!

Project:
Amsterdam – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Rotterdam– 120 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Groningen – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Maastricht – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

Wellicht spreekt een ander beschermmiddel u net iets meer aan. Natuurlijk kunt u in dat geval ook kiezen voor bijvoorbeeld olie. Dit middel werkt uitstekend als barrière tegen vuil, stof en beschadigingen en houdt bovendien uw houten vloer met vloerverwarming in optimale conditie. Uw parket expert laat u graag de vele mogelijkheden voor uw parket schuren en oliën zien. Selecteer de mooiste kleur en laat vervolgens de houten vloer in uw werkruimte of woning volledig opknappen. Nu kan uw parket er weer jaren tegenaan! Vraag dus vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een parket renovatie op uw locatie.

Parket Renovatie

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket schuren en Lakken

Zit het schuren van uw houten vloer erop? Dan is het werk nog niet klaar! Een volledige parket renovatie bestaat immers uit twee delen: het parket schuren en vervolgens het afwerken met een beschermend middel. U kunt onder andere kiezen voor afwerken met hoogwaardige parketlak. Dit middel is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en in een grote variatie van mat tot glanzend. De keuze is hierbij altijd aan u. Vanzelfsprekend staat onze parketteurs altijd klaar voor kleuradvies en aanverwante zaken. Nadat de specialist in parket renovatie uw vloer strak in de lak heeft gezet, is het belangrijk dat u het middel goed de tijd geeft om op te drogen en uit te harden. Alleen zo is uw houten vloer verzekerd van de beste bescherming tegen nieuwe krassen, vlekken en vochtkringen. Meer weten? Lees dan snel verder en ontdek meer over parket schuren en lakken.

Hoe gaat parket schuren in zijn werk

Zodra u de landelijke parket specialist inhuurt, kunnen wij vaak al zeer snel voor u aan het werk gaan. Het is hierbij goed om te weten dat we binnen ons bedrijf uitsluitend werken met gecertificeerde en erkende parketteurs. Wij gaan voor u aan de slag met het gefaseerd opschuren van uw houten vloerdelen. In drie schuurgangen van grof naar fijn worden zo alle onvolkomenheden van het parket verwijderd. Onze parketteurs werken met de methode stofvrij schuren. Dit houdt in dat tijdens het schuren en tweede apparaat wordt ingezet: een speciaal afzuigsysteem. Al het stof en houtgruis dat door het schuren vrijkomt, wordt dankzij dit afzuigsysteem onmiddellijk uit de lucht gefilterd. Het resultaat is een veel schonere omgeving. U kunt normaal en ongehinderd blijven ademhalen en komt niet thuis in een stoffig of vies huis. Meer weten? Lees dan snel verder en ontdek meer over parket schuren.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button