Parket Schuren Amsterdam

Is uw vloer nodig toe aan een grondige renovatie en bent u opzoek naar een specialist voor Parket Schuren Amsterdam? Zoek niet verder, MP Schuurtechniek heeft meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en opnieuw behandelen van parket en houten vloeren. Voor de beste prijsindicatie geeft u in de aanvraag alvast aan waar u voor gaat: whitewash, olië of een behandeling met Skylt lak. Er is keuze te over. U bepaalt de nieuwe kleur en afwerking van uw parketvloer en vervolgens gaat de parketspecialist van uw voorkeur voor u aan de slag. Dankzij zijn geperfectioneerde werkwijze maakt hij verouderde vloeren met slijtsporen weer helemaal als nieuw. Lees snel verder en kom meer te weten over de mogelijkheden!

Parket Schuren Amsterdam

Parket Schuren in Amsterdam en Omgeving

Team Parket Schuren Amsterdam van MP Schuurtechniek is al jarenlang werkzaam in de omgeving Amsterdam en voert dagelijks klussen uit bij u in de buurt. Onze parketteurs hebben allemaal hun sporen verdiend als het gaat om vakkundige parket renovatie. We zijn er voor klussen in hartje Amsterdam, maar natuurlijk ook voor het schuren van uw houten vloeren in andere plaatsen in de omgeving. We verrichtten renovatiewerken voor zowel particulieren als bedrijven, zodat iedereen kan profiteren van onze kennis en kunde. Hierdoor ontstaat precies het resultaat dat u wenst: een prachtig herstelde houten vloer. Vervuilingen en beschadigingen worden grondig verwijderd en uw parketvloer wordt opgeleverd met een mooie beschermende afdeklaag. Laat uw parket schuren door een echte specialist!

Parket Schuren Amsterdam
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

WiJ RIJDEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ons team van gecertificeerde parketteurs en deskundig adviseurs werken in heel Nederland. Zo is er altijd iemand actief bij u in de buurt!

Project:
Amsterdam – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Rotterdam– 120 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Groningen – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Maastricht – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

Zoals gezegd kunt u als klant voor het Parket Schuren in Amsterdam altijd zelf de ingrediënten van uw houten vloer renovatie kiezen. Het hoofdbestanddeel is hierbij altijd het parket schuren in een drietal schuurgangen van grof naar fijn. Dit neemt het vuil en vooral ook de aanwezige beschadigingen weg. De houten vloerdelen zien er hierdoor weer gloednieuw uit. Om te zorgen dat ze ook in de toekomst zo mooi blijven, worden de delen afgewerkt met een beschermmiddel. Eén van de varianten waaruit u kunt kiezen is parket schuren en oliën. Een vloer behandelen met olie maakt hem vochtwerend en vuilafstotend. Bovendien krijgen uw meubels en het speelgoed van de kleintjes een stuk minder kans om het hout te beschadigen.

Parket Schuren Amsterdam

Parket Schuren en Lakken

Mat of zijdeglans: met parketlak kan ieder gewenst resultaat worden bereikt. De lak wordt aangebracht na het polijsten door onze parketteurs. Door te werken met meerdere dunne laagjes, kan de lak goed hechten aan het vloeroppervlak, zodat de best mogelijke bescherming plaatsvindt. Vloeistoffen, maar ook droog en drassig vuil kunnen zich voortaan niet meer aan het hout hechten. Op deze manier kan het hout niet beschadigen of verkleuren. Uw parketvloer gaat dankzij het lakken dus vele jaren langer mee. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden omtrent parket schuren en lakken? Laat dan een expert op het gebied van Parket Schuren in Amsterdam bij u langskomen voor een kleuradvies op maat!

Parket Schuren Amsterdam

Parket Schuren en Hardwax

Indien u liever kiest voor een andere afwerking dan olie voor uw Parket Schuren in Amsterdam, dan brengen we ook graag de behandeling parket schuren en hardwax onder uw aandacht. Dit beschermmiddel is ideaal voor bijvoorbeeld hardhouten vloeren in uw kantoor of woning. Net als olie geeft de hardwax uw houten vloer een langdurige bescherming tegen viezigheid, vloeistoffen en de invloed van het zonlicht. Alle beschermmiddelen zijn verkrijgbaar in een ruim scala aan kleuren, zodat u altijd een geschikte tint vindt voor uw parketvloer. Maak ook zeker gebruik kan maken van onze kleurenwaaiers en kleurstalen. Hiermee ziet u precies welke variant het beste bij uw interieur past. Uiteraard staan wij voor u klaar met een deskundig advies.

Parket Schuren in Amsterdam

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

ULTRA MATTE SKYLT LAK VOOR EEN ONBEHANDELDE LOOK

Tot slot is er nog een andere fraaie optie voor het afwerken van uw geschuurde houten vloer. Skylt is een lak die zorgt voor een zeer gematteerde look op uw parketvloer. Het middel is speciaal ontwikkeld om uw vloer een meer ruige, mooi doorleefde en natuurlijke uitstraling te geven. De keuze voor Skylt past onder meer heel goed bij interieurs met een nautisch thema, maar ook in landelijke en industriële interieurs zorgt het middel voor een toegevoegde waarde. Zoals u van alle beschikbare afwerkmiddelen mag verwachten, zorgt ook het behandelen met Skylt voor een houten vloer die uitstekend beschermd is tegen vocht, vuil en andere vervelende zaken.

ONZE PArketteurs ZIJN GECERTIFICEERD EN ERKEND!

Op zoek naar een echte specialist voor uw parket renovatie? Team Parket Schuren Amsterdam van MP Schuurtechniek is de ideale partij voor deze klus. Bij ons is uw houten vloer altijd in goede handen waardoor u dus met een gerust hart de deur uit gaat en terug komt in een pand met een fantastisch mooi gerenoveerde vloer. Al onze parketteurs zijn met veel aandacht opgeleid tot parketteur, gecertificeerd en erkend! Deze voordelen spreken dan ook voor zich. Kwaliteit, een goede garantie en de beste service voor het Parket schuren in Amsterdam zijn slechts een kleine greep uit hun vele speerpunten.

Nu een offerte aanvragen VOOR PARKET SCHUREN in AMSTERDAM

Heeft u in uw huis of in bedrijf ook te maken met een versleten of verouderde houten vloer? Laat hem dan opknappen door onze parket specialisten! Vraag vandaag nog een gespecificeerde offerte aan en plan daarna direct een afspraak in voor de complete renovatie van uw houten vloer in Amsterdam!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button