Parket Schuren Arnhem

Is uw vloer nodig toe aan renovatie en bent u opzoek naar een echte specialist? team Parket Schuren Arnhem van MP Schuurtechniek heeft meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren. In uw woning of op uw kantoor lijkt alles te kloppen: comfortabel meubilair, hier en daar leuke accessoires of een fraaie plant en als ondergrond een prachtige houten vloer. Wat nu echter als uw prachtige parketvloer zijn mooiste tijd wel gehad lijkt te hebben? Dan is parket schuren in Arnhem de ideale oplossing! MP Schuurtechniek schuurt uw houten vloer zorgvuldig weer op, werkt hem af met olie, lak of headwax olie. Vervolgens ziet uw parketvloer er weer helemaal als nieuw uit! Wilt u ook niets liever dan dit snel en tegen een goede prijs voor elkaar krijgen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor een vakkundige renovatie van uw houten vloer in Arnhem!

Parket Schuren Arnhem

Parket Schuren in Arnhem en Omgeving

Team Parket Schuren Arnhem van MP Schuurtechniek heeft jarenlange ervaring in de omgeving Arnhem en voert dagelijks klussen uit bij u in de buurt. We zijn gespecialiseerd in parket renovaties van a tot z en werkzaam in het hele land. onze parketteurs zorgen voor parket renovaties van de allerhoogste kwaliteit. Met andere woorden: dankzij onze jarenlange ervaring in deze specialisatie kunt u er vanuit gaan dat een samenwerking met ons meer dan de moeite waard is. Uw houten vloer volledig in nieuwstaat is overigens helemaal niet zo duur als u wellicht zou denken. Vul hiervoor simpelweg uw gegevens in en ontvang dezelfde dag nog een gespecificeerde offerte. Team Parket Schuren Arnhem van MP Schuurtechniek is u graag van dienst.

Parket Schuren Arnhem
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

WiJ RIJDEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ons team van gecertificeerde parketteurs en deskundig adviseurs werken in heel Nederland. Zo is er altijd iemand actief bij u in de buurt!

Project:
Amsterdam – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Rotterdam– 120 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Groningen – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Maastricht – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

Het parket schuren kan op verschillende manier plaatsvinden. De basis van iedere renovatiebeurt is het zorgvuldig en gefaseerd schuren van uw houten vloer. Onze parketteur stelt hiervoor het schuurapparaat exact af op de naden van uw parket. Vervolgens schuurt hij soepel een heel dun laagje van het hout af. Deze bovenlaag is precies de plek waar hardnekkig vuil, vochtkringen en beschadigingen zich bevinden. Dankzij het Parket Schuren in Arnhem verdwijnen deze oneffenheden als sneeuw voor de zon. Zodra het gehele vloeroppervlak weer mooi vlak en schoon is, kan het worden behandeld. Een heel mooie optie hiervoor is parket schuren en oliën. Dit kan in tal van prachtige kleuren en zorgt ervoor dat uw houten vloer goed beschermd wordt tegen nieuwe schade.

Parket Schuren Arnhem

Parket Schuren en Lakken

Wilt u nog meer opties hebben als het gaat om kleuren en varianten, zoals mat en zijdeglans? Dan kunt u ook kiezen voor het Parket Schuren in Arnhem en de behandeling: parket schuren en lakken. In vergelijking met olie en hardwax olie biedt parketlak een nog veel ruimer scala aan mogelijkheden om uw vloer op een fraaie manier goed te beschermen. Het lakken van uw houten vloer gebeurt net als het schuren stapsgewijs, zodat de meest optimale hechting kan plaatsvinden. Vraag direct en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor het oliën, hardwaxen of lakken!

Parket Schuren in Arnhem

Parket Schuren en Hardwax

Tevens is het mogelijk om te opteren voor een behandeling met hardwax olie. Dit middel is verkrijgbaar in matte en zijdematte varianten en uiteraard ook in vele verschillende kleuren. Dankzij de behandeling: parket schuren en hardwax, wordt uw houten vloer goed beschermd tegen externe factoren die het parket maar al te graag schade willen toebrengen. Onze parketteur welke actief is in uw regio zorgt dat dit laatste niet gebeuren kan! Voor uw parket renovatie in Arnhem kunt u eenvoudig via deze site een offerte aanvraag doen! Vul hiervoor direct even uw gegevens in waardoor wij de gespecificeerde offerte dezelfde nog kunnen toesturen.

Parket Schuren in Arnhem

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

MP Schuurtechniek is een erkend parketbedrijf 

Bij MP Schuurtechniek kunt u een snel een vrijblijvende offerte aanvragen voor parket renovatie door onze vloer specialisten werkzaam bij u in de regio. U bent hierbij verzekerd van de beste kwaliteit. Al onze parketteurs zijn immers erkend parketteurs. Jarenlange ervaring en echt vakmanschap, de beste service en een keurige garantie behoren tot de vele voordelen die u van ze mag verwachten. Voor eenscherpe prijs krijgt u dus een parket renovatie van het hoogste niveau. Team Parket Schuren Arnhem van MP Schuurtechniek werkt enkel met de beste materialen en meest hoogwaardige producten.

Binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte aanvragen

Door middel van het aanvragen van een vrijblijvende en gespecificeerde offerte via onze site, kunt u uiterst eenvoudig zorgen dat uw parket renovatie op korte termijn vakkundig kan worden uitgevoerd. Zodra u de offerte heeft ontvangen, kunt u met onze planning afstemmen wanneer het werk idealiter kan worden uitgevoerd en zelfs op het moment dat dit voor u het beste uitkomt. Wij geven uw uitgeleefde houten vloer de behandeling die hij verdient en gaat pas weg als het parket er weer volledig als nieuw uitziet. Dankzij het Parket Schuren in Arnhem is uw vloer nu weer helemaal klaar voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button