Parket Schuren Eindhoven

Team Parket Schuren Eindhoven van MP Schuurtechniek voorziet u snel en en eenvoudig van een deskundig advies op locatie. Is de houten vloer in uw woonhuis of zakelijke pand niet meer de mooiste en ziet u er steeds meer vlekken, krassen en andere oneffenheden op? Dan is het hoog tijd voor een grondige parket renovatie! De beste methode hiervoor is het parket schuren door een ervaren specialist. Hierbij wordt uw vloer vakkundig onder handen genomen door een gecertificeerd parketteur. Eerst wordt het parket in meerdere schuurgangen geheel kaal geschuurd en vervolgens wordt de vloer opnieuw voorzien van een beschermende toplaag. Voor deze toplaag kunt u kiezen uit de beschermmiddelen olie, hardwax olie en lak. Door uw parketvloer te laten schuren en behandelen maakt u hem klaar voor een nieuw leven.

Parket Schuren Eindhoven

Parket Schuren in Eindhoven en Omgeving

Team Parket Schuren Eindhoven van MP Schuurtechniek heeft jarenlange ervaring in de omgeving Eindhoven en voert iedere dag klussen uit bij u in de regio. Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in het parket schuren. Wij hebben altijd een deskundig adviseur bij u in de buurt. Zodoende gaat er geen kostbare tijd verloren, maar kunnen wij snel voor u aan het werk gaan. Wij geven uw houten vloer de behandeling welke de vloer weer als nieuw maakt. Dankzij ons vakmanschap laten wij uw vloer weer stralen. Kunt u ook niet wachten tot dit moment aanbreekt? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Team Parket Schuren Eindhoven van MP Schuurtechniek!

Parket Schuren Eindhoven
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

WiJ RIJDEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ons team van gecertificeerde parketteurs en deskundig adviseurs werken in heel Nederland. Zo is er altijd iemand actief bij u in de buurt!

Project:
Amsterdam – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Rotterdam– 120 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Groningen – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Maastricht – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

U kunt nog zo goed zorgen voor de houten vloer in uw woning of kantoor, maar op een gegeven moment is het gewoon tijd voor het herstellen van de aanwezige schade. Wanneer schoonmaken alleen niet meer genoeg is, kunt u ons inhuren voor het parket schuren en oliën. Onze parketteurs gebruiken hiervoor een perfect afgestelde schuurmachine en de meest hoogwaardige parketolie. Hiermee worden aanwezige beschadigingen en verkleuringen geheel verwijderd en kan uw parketvloer vervolgens worden voorzien van een nieuwe beschermende laag. Vraag onze deskundig adviseur zeker naar de verschillende opties van team Parket Schuren Eindhoven van MP Schuurtechniek. Wij zijn u graag van dienst.

Parket Schuren Eindhoven

Parket Schuren en Lakken

Uiteraard laat een goede parketteur u geheel vrij in de keuze voor olie, hardwax olie of lak. Bent u van mening dat uw houten vloer het mooiste geaccentueerd wordt door een toplaag van lak? Vraag dan een offerte aan voor het parket schuren en lakken. U heeft de keuze uit een enorm aantal kleuren in zowel zijdeglans als mat. Door middel van een klein testje op een stukje parket kunt u vaststellen welke tint het mooiste bij uw vloer zal passen. Natuurlijk staan wij ook bij u in de regio altijd klaar om u een goed advies te geven. Nadat uw houten vloer geschuurd en gelakt is, moet hij een tijdje drogen. Dit duurt gemiddeld 24 à 48 uur. Het resultaat is een ultieme beschermlaag die voorkomt dat uw parket opnieuw schade oploopt

Parket Schuren Eindhoven

Parket Schuren en Hardwax

Door dagelijks intensief gebruik ontstaan er na verloop van tijd alsmaar meer ontsieringen op uw houten vloer. Een groot deel hiervan kan worden weggenomen door regelmatige poetsbeurten. Zodra u merkt dat dit niet meer volstaat, is het tijd voor een algehele parket renovatie. Een behandeling met hardwax olie na het parket schuren draagt bij aan een aanzienlijk langere levensduur van uw houten vloer. Dankzij een professionele vloer renovatie gaat uw parket tot wel tientallen jaren langer mee. Het aanvragen van een gespecificeerde offerte geeft u een goed inzicht in de totale kosten van een dergelijke renovatiebeurt.

Parket Schuren Eindhoven

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

MP Schuurtechniek is een erkend parketbedrijf 

Bij MP Schuurtechniek kunt u een snel een vrijblijvende offerte aanvragen voor parket renovatie door onze vloer specialisten werkzaam bij u in de regio. We vinden het belangrijk dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit wanneer u kiest voor uw het parket schuren in Eindhoven. Daarom krijgt u van ons uitsluitend een gespecificeerde offerte op maat waarin met al uw wensen rekening is gehouden. Wilt u ook graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan snel uw gegevens in! Dan ontvangt u dezelfde dag nog de offerte per mail.

Binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte aanvragen

Het enige wat we nodig hebben om u een vrijblijvende en gespecificeerde offerte op te sturen, zijn uw naam, contactgegevens en de gegevens over uw parketvloer. Het invullen van deze informatie duurt niet langer dan 2 minuten. Binnen een dag ontvangt u van ons dan de offerte welke op uw wensen is samengesteld voor het parket schuren in Eindhoven. Laat uw parketvloer schuren door een echte specialist en geniet weer jarenlang van een prachtige gerenoveerde vloer! Wij zijn u graag van dienst!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button