Parket schuren en Hardwax

Ziet u steeds meer kringen, vlekken, putten of deuken in uw houten vloer en lukt het u niet om deze voorgoed te verwijderen? Dan is het tijd voor een grondig herstel door een regionale parket specialist. Er zijn verschillende varianten van parket renovatie waar u uit kunt kiezen. Een heel mooi voorbeeld is parket schuren en hardwax. Voor de juiste bescherming van het houten vloeroppervlak is het van groot belang dat uw vloer zorgvuldig en op een vakkundige wijze geschuurd wordt. Ook de hardwax moet op de juiste manier worden aangebracht. Ga daarom vandaag nog op zoek naar uw plaatselijke specialist in parket herstellen. Via onze site kunt u snel en eenvoudig meerdere offertes aanvragen van diverse parketteurs bij u in de buurt. Zo vindt u niet alleen de beste, maar ook nog eens de meeste betaalbare deskundige voor het laten uitvoeren van de behandeling: Parket Schuren en Hardwax.

Waarom Parket Schuren en Hardwax

Een parketvloer maakt gebruik van een natuurlijk materiaal: hout van de allermooiste kwaliteit. Dit zorgt voor een fraaie aanblik, een warme sfeer en veel wooncomfort. Het hout blijft echter een natuurproduct en daardoor is het onvermijdelijk dat u vroeg of laat te maken krijgt met beschadigingen en vervuiling aan uw vloer. Het kan gaan om kleine oneffenheden, maar ook behoorlijk grote ontsieringen. Uw keuze voor parket schuren en hardwax kan er dan voor zorgen dat uw houten vloer er weer volledig als nieuw uit komt te zien. De parket specialist van uw voorkeur herstelt de vloer door hem zorgvuldig en gefaseerd op te schuren. Dit gebeurt overigens stofvrij, zodat u niet terugkeert in een vieze kamer met slechte luchtkwaliteit. De bovenlaag van uw parketvloer wordt egaal gemaakt en ontdaan van alle ontsierende gedeeltes. Nu kan hij worden voorzien van een beschermende laag hardwax.

De voordelen van het schuren van uw parketvloer en behandelen met Hardwax Olie

Dankzij parket schuren en hardwax ziet uw bestaande houten vloer er binnen een dag weer uit als nieuw, zonder de hoge kosten van een echte nieuwe vloer. Daarnaast is uw houten vloer voortaan weer ultiem beschermd tegen omvallende drankjes en bloempotten, felle UV-straling en zware meubelstukken. Voor het hardwaxen kunt u kiezen uit zowel matte als zijdematte varianten in diverse schitterende kleuren. Indien er na verloop van tijd toch weer een klein krasje ontstaat op het hout, kunt u het met een klein likje hardwax gemakkelijk even bijwerken. Geleidelijk aan lost het initiële kleurverschil helemaal op. Als u goed voor uw gewaxte houten vloer zorgt en hem om de paar jaar even laat polijsten, kan hij tot wel vele jaren langer meegaan.

Tips voor het Schuren en behandelen met Hardwax Olie

Goed onderhoud aan uw houten vloer voorkomt dat u al na een paar jaar het parket moet vervangen. Gebruik daarom voor het reinigen van uw vloer altijd de juiste middelen, zoals bijvoorbeeld Wax & Clean. Hiermee kunt u het houten vloeroppervlak grondig schoonmaken, zonder de beschermende toplaag van hardwax te beschadigen. Op deze manier blijft uw parketvloer op de juiste manier bestand tegen vloeistoffen en vuil. Door dagelijks en veelvuldig in- en uitlopen komt er toch altijd weer wat zand, stof of andere viezigheid op de vloer terecht. Haal dit regelmatig even weg met een zachte borstel of een stofzuiger met parketborstel, zodat het zich niet kan vastzetten in de kiertjes van uw houten vloer.

Parket Schuren Offertes: Vergelijk eenvoudig tussen aanbieders uit uw eigen regio

Ook uw houten vloer ontkomt niet aan vuil, schade en slijtage door het alledaagse gebruik. Het is daarom ook erg verstandig om tijdig een vakman in te schakelen voor het renoveren van de houten vloer in uw pand. Bent u benieuwd naar wat een dergelijke parket renovatie u gaat kosten? Vraag dan direct even een aantal offertes aan! Via onze site ontvangt u na het invullen van uw gegevens tot wel vijf verschillende offertes van gecertificeerde en erkende parket herstellers uit uw regio. Wat we hiervoor nodig hebben: uw contactgegevens (zodat we de offertes naar het juiste adres kunnen sturen) en natuurlijk de gegevens over uw houten vloer (hierbij zijn vooral het aantal te schuren m² en de huidige staat van het parket van belang). Meer informatie? Bekijk de parket schuren pagina.

parket schuren en hardwax
parket schuren en hardwax
Scroll Up