Parket Schuren en Lakken

Zowel in uw zakelijke pand als in uw privéwoning is niets mooier dan een prachtige houten vloer van de hoogste kwaliteit. Parketvloeren zijn er in allerlei soorten en maten en kunnen gelegd worden in tal van schitterende patronen. Denk bijvoorbeeld aan het visgraatmotief, de kenmerkende Hongaarse punt en de veelgebruikte halfsteens verbinding. Helaas krijgen al deze varianten van houten vloeren vroeg of laat te maken met vervuiling, slijtage en soms zelfs behoorlijke beschadigingen. Gelukkig hoeft u dan nog niets te vrezen, want vrijwel altijd is het mogelijk om uw houten vloer volledig te laten opknappen. Eén van de befaamde methodes hiervoor is het parket schuren en lakken.

Parket Schuren en Lakken

Waarom uw Parket Schuren en Lakken

Parket schuren en lakken is absoluut onmisbaar wanneer u uw houten vloer in een goede conditie wilt houden. De bewezen effectieve werkwijze van uw plaatselijke parket expert zorgt ervoor dat slijtplekken, vochtkringen, hardnekkig vuil en zelfs deuken geheel uit het hout worden verwijderd. Zodra u een parket hersteller heeft gekozen, gaat hij voor u aan het werk. In drie opeenvolgende schuurgangen van grof naar fijn egaliseert hij het complete vloeroppervlak. Nu er een flinterdun bovenlaagje van uw parket afgehaald is, krijgt de vloerdelen hun oorspronkelijke schoonheid weer terug. Uw gerenoveerde houten vloer is haast niet van een compleet nieuwe parketvloer te onderscheiden! Door ruim op tijd te kiezen voor uw parket schuren en lakken in uw woning of kantoor, kunt u torenhoge kosten voorkomen. U hoeft namelijk niet te investeren in ontzettend duur nieuw parket, maar kunt volstaan met een betaalbare renovatiebeurt.

Parket Schuren en Lakken
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

WiJ RIJDEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ons team van gecertificeerde parketteurs en deskundig adviseurs werken in heel Nederland. Zo is er altijd iemand actief bij u in de buurt!

Project:
Amsterdam – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Rotterdam– 120 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Groningen – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Maastricht – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

voordelen Parket Schuren en Lakken

Een flinke besparing in de kosten is slecht één van de vele voordelen van het parket schuren en lakken. Daarnaast zorgt een renovatie aan uw houten vloer er ook voor dat u er nauwelijks onderhoud aan hoeft te plegen. Zo bespaart u niet alleen veel geld, maar ook behoorlijk wat van uw kostbare tijd. Door uw houten vloer te laten schuren en lakken maakt u hem klaar voor een nieuwe ronde en gaat hij tot wel tientallen jaren extra mee. Bovendien is uw vloer dankzij de perfect dekkende laklaag uitermate goed bestand tegen vuil, vochtplekken en overige schadesoorten. U kunt uw geschuurde vloer laten lakken in vrijwel alle denkbare varianten: van donker tot heel licht en van uiterst mat tot ultra glanzend.

Parket Schuren en Lakken

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Tips voor het Parket Schuren en Lakken

U heeft uw parketvloer laten schuren en lakken, maar wat dan? Waarschijnlijk wilt u niets liever dan dit prachtige aanzicht zo houden, tot in de lengte van dagen. Om dit voor elkaar te krijgen is het raadzaam om uw parket dagelijks even van het aanwezige losse vuil te ontdoen. Gebruik hiervoor een zachte bezem of een stofzuiger met een speciale parketborstel. Om uw houten vloer echt goed schoon te houden, reinigt u hem van tijd tot tijd licht vochtig. Een flinke emmer water met een scheutje parketreiniger zorgt voor het fraaiste resultaat. Dit mengsel zorgt ervoor dat uw parket mooi proper blijft en dat de beschermende toplaag van het hout intact blijft. Na het reinigen kunt u uw parketvloer het beste even nadweilen. Wilt u meer weten over de beste reinigingsmiddelen voor uw vloer? Stel uw vragen gerust aan onze parket specialisten!

Parket Schuren

Bent u ook overtuigd van de talloze pluspunten van het parket schuren en afwerken met lak? Dan is het tijd om contact op te nemen met de specialisten van MP Schuurtechniek. Wij zorgen voor complete parket renovaties van A tot Z. Dit gaat kunt u heel eenvoudig via onze site doen. Vul uw contactgegevens in en laat ons weten hoeveel m² er geschuurd moet worden. Binnen een dag ontvangt u een gespecificeerde offerte op maat. Wanneer de offerte naar wens is komen wij altijd eerst nog even bij u langs om de vloer te inspecteren. Vervolgens stemt onze planning met u af wanneer de werkzaamheden idealiter kunnen worden uitgevoerd. Wacht niet langer en neem contact op met MP Schuurtechniek! Wij zijn u graag van dienst.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button