Parket Schuren en Oliën

Vroeg of laat is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt. Welke methode hierbij het beste is, hangt helemaal af van de aard van de onvolkomenheden. Gaat het vooral om vlekken of kringen, maar niet zozeer om diepere schade aan het houten vloeroppervlak? Kies dan voor professioneel parket onderhoud door ons team van specialisten. Wij beschikken over de juiste middelen en de nodige kennis om alle lelijke vlekken en plekken volledig van het parket te verwijderen. Is uw parket toch echt wat ernstiger beschadigd? Dan kunt u door middel van parket schuren en oliën vrij eenvoudig weer een houten vloer als nieuw tevoorschijn toveren. Schakel hiervoor onze specialisten in met de nodige ervaring in. Zo verzekert u zichzelf van het allerbeste resultaat.

Parket Schuren en Oliën

Waarom uw Parket Schuren en Oliën

U kunt nog zo goed voor uw houten vloer zorgen, maar het feit blijft dat hij iedere dag opnieuw aan allerlei invloeden wordt blootgesteld. Denk maar eens aan zware meubels die geregeld verschoven worden over het oppervlak, aan het speelgoed van de kinderen en aan uw schoenen die constant weer hun sporen achterlaten op het parket. Daarnaast valt er natuurlijk nog wel eens iets om, zoals een vaas met bloemen, een glas drinken of een pot met planten. Al deze zaken kunnen ervoor zorgen dat er steeds meer vlekken, krassen en deuken in uw houten vloer komen. Door te kiezen voor parket schuren en oliën kunnen onze specialisten al deze ontsieringen volledig voor u verwijderen. Uw houten vloer ziet er voortaan weer stralend uit en dankzij de nieuwe olielaag is hij nu weer goed bestand tegen alle ongewenste elementen. 

Parket Schuren en Oliën
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

WiJ RIJDEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ons team van gecertificeerde parketteurs en deskundig adviseurs werken in heel Nederland. Zo is er altijd iemand actief bij u in de buurt!

Project:
Amsterdam – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Rotterdam– 120 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Groningen – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Maastricht – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

voordelen van Parket Schuren en Oliën

Een groot voordeel van uw parket schuren en oliën is dat het met een bescheiden ingreep weer helemaal als een nieuwe vloer oogt. Bovendien kunt u er met regelmatig onderhoud (schoonmaken en de beschermlaag bijhouden) voor zorgen dat de houten vloer in perfecte conditie blijft. Ontstaan er toch weer wat kleine krasjes, vlekjes of andere ongewenste plekjes? Dan kunt u ze heel eenvoudig wegwerken met een beetje olie. Er zal nagenoeg geen verschil in kleur of glans optreden. Een ander voordeel is de prachtige natuurlijke en gematteerde aanblik van een geoliede parketvloer. Hiermee creëert u ontzettend veel sfeer in de basis van iedere ruimte.

Parket Schuren en Oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Tips: Wanneer u kiest voor ParketOlie

Na het schuren en oliën van uw houten vloer doet u er uiteraard alles aan om het bereikte resultaat tot in de lengte van dagen te behouden. Goed en regelmatig onderhoud is daarvoor onmisbaar. Maak uw parketvloer dagelijks of in ieder geval een paar keer per week vrij van zand, stof en ander vuil. De stofzuiger met parketborstel of een bezem is hierbij uw beste vriend. Daarnaast is het aan te raden om uw vloer geregeld te reinigen met een intensiefreiniger en een vlekken verwijderaar. Als uw vloer schoon en droog is, kunt u hem voorzien van een nieuw laagje onderhoudsolie. Zo blijft de beschermende toplaag van uw houten vloer in topconditie.

Parket Schuren

Het parket schuren en oliën door een specialist in houten vloeren kan veel geld kosten, maar met slechts een klein beetje moeite kunt u zorgen voor een eindrekening die een stuk lager uitvalt. Wilt u ook besparen op uw parket renovatie? Vul dan snel uw gegevens in op onze site en vraag binnen één minuut een vrijblijvende offerte aan bij de specialisten van MP Schuurtechniek. Het werkt heel eenvoudig: laat ons weten hoeveel vierkante meters er geschuurd moeten worden en vul uw contactgegevens in. Binnen een dag ontvangt u een gespecificeerde offerte voor het parket schuren. Heeft u vragen of wilt u direct een geheel vrijblijvende vloerinspectie inplannen bij u op locatie? Neen dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button