Parket Schuren Nijmegen

Team Parket Schuren Nijmegen van MP Schuurtechniek voorziet u van een deskundig advies op locatie omtrent uw parket renovatie. Bij het renoveren van de houten vloer in uw bedrijf of woning is een gedegen aanpak geen sinecure. Daarom is het verstandig om dit soort klussen over te laten aan een ervaren specialist voor het parket schuren in Nijmegen. Hij kent alle technieken om uw doorleefde of zelfs beschadigde houten vloer weer helemaal op te knappen. Ook niet onbelangrijk: hij maakt hierbij gebruik van professionele schuurapparatuur en behandelingsmiddelen. Op deze manier verkrijgt hij een eindresultaat dat de meesten van ons zelf nooit kunnen bereiken: een bestaande houten vloer die er weer volledig als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Parket Schuren Nijmegen

Parket Schuren in Nijmegen en Omstreken

Team Parket Schuren Nijmegen van MP Schuurtechniek heeft jarenlange ervaring in de omgeving van Nijmegen. Hoewel ieder jaar weer een flink aantal mensen de mist ingaat door hun vloer zelf te schuren, kiezen gelukkig steeds meer mensen ook voor de meer verstandige aanpak. Zij laten dan hun parket schuren door een vakman met de nodige ervaring. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat uw ooit zo mooie vloer weer vakkundig word gerenoveerd. Overigens werken wij met de methode van het stofvrij schuren. Bij deze mooie techniek is het mogelijk om uw houten vloer te schuren zonder dat hier veel stof bij vrijkomt. Het vrijkomende gruis wordt al tijdens het schuren weggezogen door een extern apparaat. Het blijft dus niet in de lucht hangen, waardoor irritaties aan de luchtwegen zo veel mogelijk worden voorkomen. Meer weten? Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Parket Schuren Nijmegen
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

WiJ RIJDEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ons team van gecertificeerde parketteurs en deskundig adviseurs werken in heel Nederland. Zo is er altijd iemand actief bij u in de buurt!

Project:
Amsterdam – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Rotterdam– 120 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Groningen – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Maastricht – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

Iedere parket renovatie begint met schuren van het parket in een aantal fases. De geschuurde houten vloer laat u vervolgens door de parketteur behandelen. U heeft hierbij de keuze uit diverse middelen, die er stuk voor stuk voor zorgen dat de toplaag van het hout goed wordt beschermd tegen potentiële gevaren. Hierbij valt te denken aan vloeistoffen, pluisjes, maar ook aan zware meubelstukken die bij het verschuiven flinke krassen op het hout kunnen maken. Het aanbrengen van een laag parketolie is één van de manieren om uw houten vloer tegen deze invloeden te beschermen. Tevens is oliën een ideale manier om een parketvloer een prachtige natuurlijke uitstraling te geven. Lees hier meer over het parket schuren en oliën. Team Parket Schuren Nijmegen van MP Schuurtechniek is u graag van dienst!

Parket Schuren Nijmegen

Parket Schuren en Lakken

Een geschuurde houten vloer afwerken met lak is nog steeds een veelvuldig gekozen optie. Dit is ook niet zo gek, want parketlak biedt het meest ruime assortiment op het gebied van kleuren en varianten. Van licht en mat tot donker en glanzend, u hoeft het maar te bedenken of wij hebben het voor u klaarstaan. Zodra u de keuze heeft gemaakt voor een parket renovatie in Nijmegen, kunnen wij voor u aan de slag gaan met het renoveren van uw houten vloer. Wij schuren het parket en zet het vervolgens strak in de lak. Als u de vloer goed de tijd geeft om uit te harden, is hij daarna klaar om uw huis of bedrijfsruimte weer vele jaren te blijven sieren. Meer informatie nodig voor het parket schuren en lakken? Vul snel het offerte formulier en ontvang de offerte dezelfde dag nog!

Parket Schuren Nijmegen

Parket Schuren en Hardwax

Natuurlijk is behandelen met standaard parketolie niet de enige manier om uw zojuist geschuurde houten vloer te beschermen. U kunt namelijk ook kiezen voor een variant als hardwax olie. Dit middel combineert de pluspunten van diverse beschermende middelen. Hardwax is zeer geschikt wanneer u een matte of zijdematte houten vloer wilt creëren. Het middel is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan kleuren en geeft een goede bescherming aan het hout. Verder is een houten vloer met hardwax eenvoudig te reinigen en u kunt hem gemakkelijk plaatselijk bijwerken waar nodig. Bent u geïnteresseerd in de behandeling: Parket Schuren en hardwax? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Parket Schuren Nijmegen

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

MP Schuurtechniek is een erkend parketbededrijf

Als u op zoek bent naar een erkende en gecertificeerde parketteur zit u bij ons helemaal goed. Zo kunt met zekerheden onze diensten afnemen en heeft u o.a. ook garantie op geleverd werk en producten voor wat betreft het parket schuren in Nijmegen. U kunt rekenen op de beste aanpak en inzet van de meest hoogwaardige middelen, waarmee uw parket renovatie meer dan succesvol verloopt. Geef uw houten vloer de behandeling die hij verdient en laat uzelf verbluffen door het eindresultaat. Vraag vandaag nog een offerte geheel op maat aan en laat uw parket schuren in Nijmegen uitvoeren door een echte specialist!

Binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u uw parket laten schuren? Dan is het alleen nog maar een kwestie van de beste specialist vinden! Vul daarom vandaag nog ons offerteformulier in. Dit kost slechts twee minuutjes van uw tijd en vervolgens ontvangt u dezelfde dag nog een gespecificeerde offerte in uw mail. Via Team Parket Schuren Nijmegen van MP Schuurtechniek vind u de beste specialist voor het renoveren van de parketvloer in uw bedrijf of woning en straalt uw vloer weer als op de eerste dag. Laat uw parketvloer schuren door onze parketteurs met 30 jaar ervaring en geniet weer van een prachtige gerenoveerde vloer. Wij zijn u graag van dienst!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button