Parket Schuren Rotterdam

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf voor het parket schuren in Rotterdam? Dan bent u op het juiste adres! Vroeg of laat is het tijd voor parket onderhoud in uw woning of bedrijf. In de meeste gevallen is een vloer renovatie middels parket schuren Rotterdam dan de beste optie. Een gespecialiseerd bedrijf stuurt dan een aantal ervaren parketteurs bij u langs die de houten vloer van top tot teen reviseren. Het parket ziet er na de renovatie weer brandschoon en gloednieuw uit. Het loont zeker de moeite om meerdere offertes voor het parket schuren met elkaar te vergelijken. Hierdoor kunt u namelijk aanzienlijk besparen op de totaalprijs. Vraag daarom vandaag nog tot wel 5 offertes aan en vind de beste parketspecialist uit uw regio!

Parket Schuren Rotterdam

Parket Schuren in Rotterdam en Omstreken

In de regio Rotterdam zijn veel parketteurs werkzaam. Natuurlijk vertrouwt u uw houten vloer alleen aan een expert toe en dus is het zaak om te kiezen voor een erkend vakbedrijf. Daarmee weet u zeker dat het parket er met sprongen op vooruit gaat. Niets is immers vervelender dan een parketteur die werkt met slecht materiaal of die zijn afspraken niet nakomt. MP Schuurtechniek is zo’n vakkundige parketteur. Met andere woorden: u weet hiermee dat u kwaliteit in huis haalt. Door middel van het Parket schuren in Rotterdam via MP Schuurtechniek helpen wij u uw verouderde, beschadigde houten vloeren weer volledig in nieuwstaat te krijgen. Met behulp van een professionele schuurmachine worden vuil en schadeplekken grondig verwijderd. Daarna wordt de parketvloer opnieuw afgewerkt voor de juiste finishing touch.

Parket Schuren Rotterdam
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

WiJ RIJDEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ons team van gecertificeerde parketteurs en deskundig adviseurs werken in heel Nederland. Zo is er altijd iemand actief bij u in de buurt!

Project:
Amsterdam – 175 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Rotterdam– 120 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Groningen – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Maastricht – 48 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

Na het parket schuren en polijsten kan uw houten vloer op verschillende manieren worden afgewerkt. Vraag de parketteur van uw voorkeur zeker naar de mogelijkheden, zodat u samen komt tot de beste variant voor uw vloer. De olie voorkomt dat uw houten vloer opnieuw vies wordt of beschadigingen oploopt. Tevens helpt het om verkleuringen van het hout door felle UV-stralen te voorkomen. Moet uw houten vloer niet alleen worden beschermd tegen vocht en vuil, maar ook tegen temperatuurverschillen door vloerverwarming? Dan is het aan te raden om te kiezen voor parket schuren en oliën. Natuurlijk kunt u uit vele prachtige kleuren kiezen, waarmee uw parketvloer de gewenste aanblik krijgt.

Parket Schuren Rotterdam

Parket Schuren en Lakken

Uiteraard zijn er nog diverse andere opties bij parket schuren Rotterdam. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een glanzende of juiste gematteerde lak. Dit beschermmiddel is ontzettend veelzijdig en verkrijgbaar in legio varianten. Voor het beste effect wordt de parketlak in een reeks dunne lagen aangebracht op uw houten vloer. Op deze manier ontstaat een perfecte hechting op het hout en is het parket uitzonderlijk krachtig beschermd tegen viezigheid, vloeistoffen, deuken en putjes. Bovendien laat de keurig afgewerkte vloer zich voortaan nog gemakkelijker onderhouden. Meer informatie? Lees dan snel verder over parket schuren en lakken.

Parket Schuren Rotterdam

Parket Schuren en Hardwax

Eveneens verkrijgbaar in tal van tinten is de behandeling hardwax. Een laag hardwax die op de juiste manier op uw parketvloer wordt aangebracht, beschermt hem tot in de lengte van dagen tegen nieuwe krassen, vochtschade en verkleuren door zonlicht. Bij het toevoegen van hardwax kunt u kiezen uit een matte en zijdematte variant. Tip: geef bij het aanvragen van de offerte aan dat u kiest voor parket schuren en hardwax. Zo krijgt u een gespecificeerde en passende prijsstelling op maat. Via onze site duurt het aanvragen van deze offerte slechts 1 tot 2 minuten welke u dezelfde dag nog ontvangt.

Parket Schuren Rotterdam

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

MP Schuurtechniek is een erkend parketbededrijf

Bij een professionele parket renovatie moet u kunnen vertrouwen op uw parketteur. Daarom krijgt u bij ons enkel een offerte welke geheel is toegespitst op uw wensen. Zodoende bent u te allen tijde verzekerd van een vakkundig advies op maat, een langdurige garantie op het geleverde werk, advies omtrent parket onderhoud en natuurlijk een uitmuntende service. Onze parketexperts werken uitsluitend met de beste middelen en materialen, zodat het ultieme eindresultaat wordt bereikt wanneer u kiest voor het parket schuren in Rotterdam.

Binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte aanvragen

Al met al is parket schuren in Rotterdam door een ervaren parketspecialist de beste keuze om uw houten vloer een nieuw leven in te blazen. Denk zeker niet dat uw parketvloer al te ver heen is, want in vrijwel alle gevallen is het mogelijk om de bestaande schade en vervuilingen volledig te verwijderen. Een nieuwe laag lak, hardwax, Skylt of olie zorgt er vervolgens weer dat hij prachtig oogt en goed beschermd is tegen nieuwe ontsieringen. Vul snel uw gegevens in en ontvang binnen 1 dag een offerte op maat voor het parket schuren in Rotterdam!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button